law_6-compressor

CINE SUNTEM?

IUB CONT SERV SRL, este una dintre cele mai dinamice companii dambovitene, cu competente in domeniul contabil. In ultimii trei ani serviciile IUB CONT SERV au evoluat, de la intreaga gama a operatiunilor de contabilitate generala, la consultanta de elita in domeniu. Dinamica evolutiei companiei a tinut cont de contextul macro-economic. Cresterea a fost recunoscuta de organismul profesional de care apartinem, CECCAR, prin numeroasele premii oferite.

DE CE IUB CONT SERV?

Cu un numar de peste 200 de clienti si tot atatea provocari, echipa IUB CONT SERV a inteles ca astazi acele servicii de audit, consultanta in afaceri, taxe, contabilitate nu mai inseamna colectare de bonuri si facturi, dublate de o realizare mecanica a bilantului, ci inseamna interpretarea creativa a legislatiei in vigoare si consultanta personalizata realitatilor fiecarui client in parte.

Profesionistii Cabinetului de contabilitate sunt buni cunoscatori ai elementelor de fineţe contabilă pe care orice economist, profesionist contabil, trebuie să le cunoască.

IUB CONT SERV e in acelasi timp o aluzie la efectele benefice ale externalizarii serviciilor contabile – un trend din ce in ce mai conturat in materie de gestionare a resurselor. Costurile reduse, eficenta accelerata, degrevarea companiei de raspundere in fata inspectorilor de control sunt cel putin trei motive intemeiate pentru externalizarea contabilitatii si colaborarrea cu persoane juridice specializate.

ECHIPA NOASTRA

IUBULESCU GHEORGHE

Am fondat Cabinetul de Contabilitate, In urma cu peste 20 de ani. Am practicat contabilitatea de la inceputul sau, participand la dezvoltarea acestui domeniu în Romania. Clientii pe care i-am consiliat in aceasta perioada au desfasurat activitati in foarte multe domenii, colaborarile cu unii dintre aceştia durand de peste 15 ani.
In cei peste 55 de ani de activitate am descoperit particularitatile multor domenii de activitate, si am privit fiecare speta ca pe o noua provocare de dezvoltare personala. In aceasta perioada am creat, am format si am dezvoltat noi generatii de lucratori in contabilitate si de experti contabili.

LAVINIA SERBANESCU

Am realizat Inca din perioada liceului ca parcursul meu in viata va fi strans legat de contabilitate. Absolventa a unui liceu si urmand apoi studiile unei facultati cu profil economic, activitatea mea profesionala a fost si continua sa fie legata de contabilitate, fiscalitate, domeniul financiar. Fac parte din echipa de parteneri coordonatori ai departamentului Financiar- Contabilitate

INA IUBULESCU

Fac parte din echipa de parteneri coordonatori ai departamentului de Contabilitate si Salarizare si am venit in echipa IUB CONT incepand cu anul 2012.
De-a lungul carierei mele profesionale, am initiat si coordonat proiecte din domeniul comercial, import-export si financiar contabil de revizuire fiscala, organizare a departamentelor financiar-contabile, lichidari de societati, si asistenta la controale fiscale.

IUBULESCU DUMITRU EUGEN

Responsabil al sistemului de management al securitatii si sanatatii in munca, care reprezinta o parte a sistemului de management al organizatiei. Sunt permanent interesat si implicat in dezvoltarea si implementarea politicii de securitate si sanatate in munca si a inovarii managementului riscurilor profesionale pentru toate categoriile de angajati.

ADELA ALEXANDRU

Proaspat absolventa a Masteratului in Management la Facultatea de Stiinte Economice din Targoviste, am petrecut ultimii 3 ani printre documente contabile. Asa am realizat ca cifrele sunt parte din existenta mea si lucrez permanent sa imi dezvolt abilitatile personale in descifrarea fiscalitatii si a contabilitatii de gestiune.

FIRASTRAERU ANDREEA

Fac parte din echipa departamentului de Resurse Umane. Creativa, orientata spre rezultate, comunicarea este foarte importanta pentru mine cu membrii boardului, cu angajatii actuali si colegii, dar si cu potentialii angajati si clienti.
Sunt implicata in recrutare, evaluarea performantelor, motivarea angajatilor, administrare de personal. Prospectarea pietei fortei de munca din Romania, urmarirea ultimelor tendinte si dezvoltarea de strategii, alaturi de stabilirea de noi relatii de parteneriat se numara si ele printre atributiile mele.

STOCHITA ELENA LORENA

Cu studii juridice la baza si experienta in domeniul comercial din anul 2014. Experienta dobandita imi permite o ințelegere mai buna, in special in cazul spetelor complexe care nu necesita doar cunostinte in domeniul comercial. In decursul ultimilor 3 ani am avut ocazia sa particip la diferite cursuri si seminarii sustinute de specialisti recunoscuti in drept fiscal si insolventa, fiind permanent determinata sa dezvolt abilitatile mele profesionale.

ROSU SANZIANA

Coordonez inca din anul 2017 departamentul de Resurse Umane, atat in domeniul administrarii personalului, cat si in ceea ce priveste sanatatea si securitatea in munca a angajatilor.

GHEORGHE ANDREIA

Lucrez de 18 luni ca junior contabil In echipa Iub Cont Serv. Absolventa a masteratului in contabilitate la Facultatea de Stiinte Economice din Targoviste, continui sa ma pregatesc permanent in domeniul fianciar-contabil.

“Cu aceasta companie lucrezi de drag ! Stiu ca nu asa se pune problema in business, dar daca ai sansa sa cunosti astfel de oameni este minunat ! Sa poti avea incredere si sentimentul ca ai pe cineva alaturi la bine si la greu! O echipa care te sprijina si care face ca lucrurile imposibile sa para doar putin mai grele, iar situatiile complicate sa para floare la ureche !”

Oana Cristina Diana Mogos • Dentall for you

“Pe masura ce un business creste ai nevoie de un partener de incredere, care pe langa serviciile de contabilitate sa-ti poata oferi si servicii conexe.
Noi am gasit intotdeauna an aceasta echipa un sprijin in dezvoltarea de noi nise de business, pentru compania noastra, un contabil de nadejde si un consultant fiscal informat.
Pentru căa este intotdeauna aproape de noi si de nevoile companiei noastre o recomandam cu incredere altor anteprenori la inceput de drum, dar si celor care au nevoie de consultanta pentru a dezvolta afaceri sustenabile.”

Glodeanu Corneliu • TOTALL - materiale de constructii

“O echipa proactiva si pasionata! Cu expertiza in domeniul financiar-contabil, motivata si prompta! Stiu sa comunice cu clientul cu respect si profesionalism! Daca recomand ? Da, cu toata increderea!”

Cms. Ionita Cristian • Elite Regal Security SRL

“Colaborez cu ei inca de la infiintare, chiar au trecut 6 ani de atunci! Sunt profesionisti, dar te fac sa te simti ca intr-o familie. Recomand cu incredere!”

Georgian Andrei • Wise Management
“Ai probleme? Ei au solutii !
Ai intrebari ? La ei gasesti raspunsuri !
Ai vrea sa explorezi zone noi de business si esti nesigur ? Ei te vor sprijini, pentru ca au toata expertiza necesara !
Ii recomand? Calitatea oamenilor din echipa si calitatea serviciilor ii recomanda!”
Daniela Vaduva • Pmark Web Solutions SRL

“Seriosi? Da!
Rigurosi? Da!
Dar cand vine vorba sa te ajute iti spun verde in fata: “In limita legii”. Un contabil ar trebui sa fie putin mai flexibil, asa cred eu!”

George • Fost client

ARTICOLE RECENTE

Ce declarații și situații depun entitățile fără activitate?

august 24th, 2020|0 Comments

Declarațiile, pe care o firma fără activitate are obligativitatea să le depună, sunt acele declarații înscrise în vectorul fiscal. Presupunând că este o microîntreprindere plătitoare de impozit pe venitul microîntreprinderilor, înregistrată că plătitor de TVA, declarațiile care se depun sunt următoarele: formularul 100 “Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat”, cod 14.13.01.99/bs; formularul [...]

CONTA HUB COWORKING

V-ati plictisit de propriul birou si aveti nevoie de idei noi, de un nou start in business, cariera sau antreprenoriat ?
Va stam la dispozitie acum cu acces complet la un spatiu de birouri, unde veti avea posibilitatea sa cunoasteti comunitatea Conta Hub, sa schimbati pareri si sa intalniti antreprenori din varii activitati, cu care nu ati putea avea contact altfel.

VEZI MAI MULT