CONTA HUB ESTE POTRIVIT PENTRU TINE DACA:

Iti stam la dispozitie acum cu acces complet la un spatiu de birouri, astfel incat sa poti avea posibilitatea sa cunosti comunitatea Conta Hub, sa poti schimba pareri, sa intalnesti antreprenori din varii activitati, cu care nu ai putea avea contact altfel.

Afacerea ta va primi un suflu proaspat, doar pentru ca ai fost pregatit sa iesi din zona de confort, sa intalnesti oameni noi, sa fii deschis catre idei noi, catre creativitate si de ce nu o alta forma de lucru in echipa. O echipa care nu este a ta, care nu te cunoaste si careia nu ii este teama de dezvoltare, de inovare si refresh.

Spatiul nostru de coworking iti ofera acces nu numai la internet wireless, servicii de imprimare/scanare, consumabile de birou, apa/cafea/ceai, ci si la o comunitate de antreprenori pasionati, din diverse domenii.

Abonamentele se pot incheia lunar. Cei care aleg sa incheie abonamente pe o perioada de minim 3 luni, beneficiaza de o reducere de 15%. Accesul pentru o zi costa 30 RON si include internet, servicii de imprimare/scanare, apa/ceai/cafea, un birou.
Accesul este gratuit pentru studenti.

ALEGE CONTA HUB COWORKING

column1-image1COMUNITATE

column2-image1COWORKING

column3-image1BIROURI PRIVATE

column1-image2PROGRAME

column2-image1EVENIMENTE

column3-image1CENTRE DE CONFERINTA

APLICA ACUM LA SCHIMBARE PENTRU O ZI! TRANSFORMA COTIDIANUL PRINTR-O EXPERIENTA INEDITA SI ACHIZITIONEAZA CONTA HUB DAY PASS!