ANALIZA FINANCIAR CONTABILA

Prin serviciile de analiza financiar-contabila va oferim o imagine fidela a situatiei economice a companiei dmneavoastra.
Solutiile oferite vor veni in sprijinul eficientizării fluxului financiar si a cresterii rentabilitatii, prin calculul si analiza urmatorilor indicatori:

  • Ratele de rentabilitate.
  • Structura patrimoniala a companiei.
  • Lichiditatea si solvabilitatea.
  • Viteza de rotatie a activelor.
  • Fluxurile de trezorerie.
  • Pozitia financiara a companiei.
  • Structura rezultatelor.

AUDIT FINANCIAR

Societatea noastra efectueaza audit financiar, in conformitate cu Standardele Internationale de Audit, ce consta in efectuarea unor verificari ale situatiilor financiare, pe baza unor elemente probante solide ce permit o analiza riguroasa a sistemelor contabile si de control financiar intern.

Astfel, se poate stabili daca acestea sunt adecvate spre a fi folosite in vederea intocmirii situatiilor financiare si pastrarii unei evidente contabile corecte, determinandu-se riscurile semnificative ce ar putea afecta pentru viitor atât patrimoniul, capitalurile şi rezultatul economic al companiei, cat si siguranta continuitatii afacerii.

Rezultatul activitatii de audit financiar se materializeaza printr-un raport de audit financiar.

EVALUAREA INTREPRINDERII

Activitate complexa realizata de o echipa de specialisti cu pregatire in domenii variate (economie, contabilitate, juridic, constructii, inginerie). Activitatea de evaluare este condusa de un expert evaluator, membru ANEVAR, evaluator de intreprinderi.

Rapoartele de evaluare ale intreprinderii se adreseaza actionarilor, investitorilor, personalului angajat al intreprinderii, creditorilor, institutiilor statului.

CONTA HUB COWORKING

V-ati plictisit de propriul birou si aveti nevoie de idei noi, de un nou start in business, cariera sau antreprenoriat ?
Va stam la dispozitie acum cu acces complet la un spatiu de birouri, unde veti avea posibilitatea sa cunoasteti comunitatea Conta Hub, sa schimbati pareri si sa intalniti antreprenori din varii activitati, cu care nu ati putea avea contact altfel.

VEZI MAI MULT